---

3 things

3 things by fanny-kvist featuring artificial jewelry
 
Precis som de står i collaget är detta tre saker som står på min "to buy list". En vanlig svart scarf som blir perfekt nu till hösten, ett riktigt snyggt everyday skal från By Malene Birger och ett par kanske lite annourlunda örhängen. Man har den stora kulan där bak och den lilla fram, tycker dom är riktigt nayys. Har sett bland annat Kenza med dom och blir typ mer kär för varje gång. Så förhopningsvis är jag ägare till dessa tre grejer innom en ganska snar framtid. 
// design gjord av ©isabellafelicia

Ben & Jerry´s

 
Hamnade hos sis ikväll/inatt. Blir en myskväll med Ben & Jerry´s och film. Måste bara säga att Peanut butter cup är fu**ing heaven om man gillar dom ofc. Dock är typ alla B&J heaven. Love, love, love!!!!
// design gjord av ©isabellafelicia

American

 
 
Fixade några riktgt goda american pancakes till frukost imorse, bra start på dagen. Har ingen aning om vad som händer i dag men nått kommer jag väl på. Vet att jag ska ta en lång, varm dusch snart för fryser konstant idag. Ska väl se om jag kan träffa nån kompis eller nåt, vi får se. Hoppas ni alla får en bra lördag så hörs vi senare, xx
// design gjord av ©isabellafelicia