Övning ger färdighet

 
 
 
Kom hem från träningen för en stund sedan. Vi tränade med B-laget idag vilket var kul, jag landade dock väldigt fel med ena foten efter en smash. Så har rätt ont i foten just nu, förhoppningsvis går de över till imon då vi har orienteringsdag i skolan och suger ju rätt mycket om jag inte kan gå typ. Bara att bita ihop.... Jag har iaf börjat lyckas mycket bättre med smashen så de känns ju nice. Nu ska jag hoppa in i duschen och senare blir de paradise. Så jag passar på att säga godnatt, sweet dreams! 
 
 
 
// design gjord av ©isabellafelicia

If there's no chocolate in Heaven, I'm not going.

 
Min underbara syster kom med denna till mig här om dagen. Två av dom abolut bästa sakerna i världen tillsammans, kan de bli bättre?? Ja för man får jätte söta klistermärken med, hahah. Jag erkänner när det kommer till killarna är jag en riktig tönt. Den är iaf grymt god och kostade BARA 10 kr på ica maxi där min syster bor. Tror dock de var rea eller nåt men I don't care, hade köpt den ändå. One Direction + choklad = SANT! 
// design gjord av ©isabellafelicia

---

 
Säger godmorgon med ett väldigt sant quote som vi alla borde ha i åtanke. Don´t settle for anything less than you deserve!
// design gjord av ©isabellafelicia