Så fackiing bra

 
 
För 18 minuter sen så släpptes denna grymma video! Som ni kanske vet så är jag Directioner och världens freak när de kommer till killarna. Dom har fått mycket mognare musik så tycker de är kul att videon inte var så mogen. Kan iallfall inte annat än att älska den, Älskar att dom alltid bjuder så på sig själva, åhhh de är dessa killar som sätter ett leeende på mina läppar hur ledsen jag än är. Världens bästa band, bara 134 dagar kvar tills jag får se mina älsklingar!
// design gjord av ©isabellafelicia

Uppdaterad design

 
Kännde att de behövdes en ny design då jag inte riktigt gillade den andra. Eftersom jag är hemma idag också så passade jag på att byta. Fick bli en väldigt enkel design utan header (har jag aldrig haft innan) men jag gillar de faktiskt, tycker de ser rätt nice ut. Så jag är nöjd men what do you guys think? 
// design gjord av ©isabellafelicia

Cozy up

 
 
Fick gå hem från skolan idag, hade så grymt ont i halsen att jag dog. Hann iallfall med kemiprovet och tror de gick ganska bra så ja, gick somsagt hem efter tre lektioner. Vaknade i natt och hade ont men tänkte väl att de skulle bli bättre men nej, verkligen inte. Har ändå fort gjort ganska mycket hemma, engelska, idrott och matte. Kännde att jag inte ville hamna efter i matten så tog med den hem. Har även hunnit städa upp köket, göra pannkakor och kollat ett avsnitt av PH. Surt att jag missar träningen ikväll men så får de bli ibland men jag hoppas jag blir bättre så jag kan gå till skolan imon. Känner att vi behöver få klart So:n och de är så grymt tråkigt att vara hemma. Hoppas ni haft en bättre dag än jag, puss!
 
 
// design gjord av ©isabellafelicia