Bekännelser

- Jag har rätt dåligt tålamod.
 
- Mina kändiscrusher är Niall Horan, Luke Hemmings och Felix Sandman. Hot boiiis :))
 
- Jag älskar, verkligen älskar pogramet Big Tips Texas på MTV!
 
- Jag kan nog verka ganska blyg och tyst men när man lär känna mig brakar helvetet loss, hahahahha! 
 
-Jag ska tillsammans med Frez hålla ett tal på vår konfiramtion, då dom frågade efter sångtalanger så sa jag att vi hade talang för att prata istället och sen slutade det med att vi ska hålla ett tal. Taggat till tusen, hihi :)
 
- Jag blir aldrig nöjd när det gäller mina betyg i skolan, blir liksom inte helt nöjd om jag får t.ex ett B på något prov för jag hade kunnat göra bättre liksom. Många blir dock irriterade och halvt sura på mig när jag gör så...
 
- Jag föredrar popcorn framför både godis och chips. Tål dock inte bio popcorn, är något ämne på dom som jag inte klarar men sån tur är funkar alla andra, yeey :))) 
 
 
// design gjord av ©isabellafelicia

I have a crush on loka crush

Är helt såld på de nya Loka, speciellt hallon! Har ni inte testat dom så tycker jag ni ska göra de, jag testade päron och citron för typ 1 månad sen och hallon idag. Hallons blev helt klart the fav, så spring och köp en! Puss och kram xx
// design gjord av ©isabellafelicia

Vamos a la playa

 
Vamos a la playa
 
Vamos a la playa by fannykvist featuring t strap sandals
Hur underbart vore det inte om man kunde lägga sig vid stranden hela dagarna nu? Vi har ju haft underbart väder i några dagar då jag gått runt i shorts men på torsdag väntas lite snö antagligen. Jag vill ha sommar och sol nu!!
// design gjord av ©isabellafelicia