Hade ni hjälpt honom?

 
 
Detta är en video dom gjort i Norge, de har riggat en dold kamera och sedan sattit ett barn i en busskur och ser hur många som bryr sig. Jag tycker de var grymt bra av så många att hjälpa honom, jag hoppas så sjukt mycket att vi i Sverige hade gjort samma sak om vi varit med om det. Vad hade ni gjort om ni hade varit i denna situation? Jag hade helt klart gett jackan till honom, så hemsk med barn som inte har de bra. Verkligen en sevärd reklam! Är så glad att de finns folk i världen med ett hjärta som verligen vill hjälpa andra!
// design gjord av ©isabellafelicia

Fanny ♥ inställda lektioner

 
Heeey guuys! Sitter och läser lite på engelskan och kollar i en katalog om gymnasium mm. Fick inställd hemkunskap och hade lunch innan det så fick en låååång håltimma, typ 3 timmar rättare sagt. Så jag gick hem och ska tillbaka till skolan om en stund, känns dock ganska onödigt att gå tillbaka för en lektion men that´s life. Vad har jag gjort då?, jag har ätit lunch och kollat på youtube och tagit de allmänt lungt. En inställd lektion gör verkligen min dag. Slutar tjugo över tre och så hänger Frida och Stéphanie med hit så ska vi redigera en idrotts film. Annars blir de lite hemma träning ikväll tror jag. Talk later, puss!
// design gjord av ©isabellafelicia

Ceramide mascara

Elizabeth Aredn Ceramide Lash Extending Mascara
 
Måste tipsa om denna macaran från Elizabeth Arden. Fick den i julklapp och blev en av favoriterna typ första dagen. Den separerar bra och man får väldigt långa fina fransar. Den är ganska naturlig också så de är mer av en vardags mascara men den är verkligen grym. Den innehåller även vårdande och stärkande ämnen för fransarna vilket alltid är bra. Rekomenderar den verkligen!! Finns häääär! 
 
 
 
// design gjord av ©isabellafelicia