Lovely Sunday

 
Blev en mini photoshoot med Frida idag, svin kallt men roligt. Sen gick vi hem och drack hot chocolate innan vi satte på en film. Nu ska jag antagligen måla mina naglar innan jag hoppar in i duschen & bastun och sedan krypa ner i min säng med en film. Ingen söndasångest här inte (blir måndagsångest imorgon istället), pösss
// design gjord av ©isabellafelicia

24 Hours

 
Kom nyss hem från gbg efter en natt där. Åkte ner igår på förmiddagen till Mammi & Björn som redan var där, sen blev det shopping och en lunch på stan. Gick upp på hotellrummet en stund innan vi gick ner till stan igen för att äta middag med några familjevänner på Göteborgs wok, cozzzy. Sen var vi på hotellrummet och käkade godis framför tv:en. Vid 11 fick jag för mig att jag skulle bada (ser ni mitt brännsår jag fick på träningen i torsdags??!), så random men det var mysigt haha. Idag var det en nice hotellfrukost som vänta innan vi hoppa på bussen hem till Borås. En riktigt bra helg helt enkelt och imorgon är det första december (!!!), happines all the way! 
// design gjord av ©isabellafelicia

@cinema

 
Ikväll har jag hängt på bion med Ida & Frida x2, vi såg Mockingjay part 1 och hel grym var den. Älskar verkligen Hunger games filmerna och måste säga att detta nog måste varit en av de bästa. Vill se den igen hahha, nu sitter jag framför idol och har precis ätit lite. Imorgon drar jag till götet för en natt där, trevlig helg! 
 
// design gjord av ©isabellafelicia